Om het einde van 2018 en het begin van 2019 te vieren trakteert Krant van West-Vlaanderen op vrijdag 30 november met een heuse KW RED feesteditie. Alles staat op die dag in het teken van een feestelijk eindejaar.

En natuurlijk, geen feest zonder cadeaus! We schenken in deze feesteditie prachtige luxegeschenken weg! Ideaal als presentje voor onder de kerstboom.

Dus, haast je op 30 november naar de krantenwinkel, doe mee aan deze schitterende eindejaarswedstrijd en laat je tijdens de feestdagen verrassen door een leuk cadeau!

Deelnemen kan via www.kw.be/kwredfeest

Om het einde van 2018 en het begin van 2019 te vieren trakteert Krant van West-Vlaanderen op vrijdag 30 november met een heuse KW RED feesteditie. Alles staat op die dag in het teken van een feestelijk eindejaar.En natuurlijk, geen feest zonder cadeaus! We schenken in deze feesteditie prachtige luxegeschenken weg! Ideaal als presentje voor onder de kerstboom.Dus, haast je op 30 november naar de krantenwinkel, doe mee aan deze schitterende eindejaarswedstrijd en laat je tijdens de feestdagen verrassen door een leuk cadeau!