Wie wordt KW Beebee 2020?

Bart Casteleyn

We kijken er met zijn allen al weken naar uit maar nu vrijdag 5 februari ligt hij bij de krantenboer: de KW Beebee 2020.

Jij maakt het nieuws. Dat is de slogan waarmee we bij KW uitpakken want geef toe, jij bent onze nieuwsmaker. Als West-Vlaming haal en maak je onze krant. En dat doe je zelfs al op heel jonge leeftijd. Bij je geboorte bijvoorbeeld. Onze fotografen komen altijd met plezier langs bij het kraambed. 2020 was een uitzonderlijk jaar voor onze geliefde babyfoto’s. Wegens corona raakten we niet altijd tot bij de trotse mama’s en papa’s en hun spruit.

Maar onze special KW Beebee, daar kan geen pandemie aan raken. Op vrijdag 5 februari is het zover: dan eren we alle nieuwe West-Vlaamse burgertjes. We geven het je nu al mee, het is alweer een uniek bewaarnummer waar we kunnen mee uitpakken.

Fotoshoot

Naast de 1767 (!) portretten van die schattige baby’s gingen we ook naar jaarlijkse gewoonte op zoek naar de populairste voornamen van 2020. En we houden een leuke wedstrijd: wie wordt KW Beebee 2020? Jij bepaalt wie die titel in de wacht sleept. Stem via sms op je favoriete gezichtje. De pagadder met de meeste stemmen wint een professionele fotoshoot bij fotografe Vanessa Martin ter waarde van 375 euro én een waardebon van 1.000 euro bij SupraBazar . Hoe kan je stemmen op jouw favoriet? Je komt het te weten in de KW Beebee van komende vrijdag 5 februari.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.