KW Weekend gaat voor sensueel, subtiel én sexy

Vandaag vrijdag gaat KW Weekend voor sensueel, subtiel én sexy. Laat je zintuigen prikkelen en geniet van dit hartverwarmend nummer.

© Marc Wallican

Stephanie Coorevits poseert sensueel op onze cover en samen met haar zus Annelien – presentatrice van Temptation Island – vertelt ze open en bloot over erotiek en verleiding. Een exclusief dubbelinterview om rode oortjes van te krijgen…

De kunst van het verleiden is trouwens de rode draad in deze unieke KW Weekend Erotiek, en daarbij laten we geen zintuig onberoerd. We proeven van enkele verleidelijke dessertjes met aardbeien, ontdekken hoe je met geuren een aangename, zelfs sensuele sfeer kan oproepen en laten ons verleiden in een tangosalon. We maken kennis met boudoirfotografie van de getalenteerde fotografe Annelore Desmet. Danseres Isolde Vandaele haalt herinneringen op aan de tijd dat ze de French Cancan danste in de Moulin Rouge en seksuoloog Wim Slabbinck geeft tips over hoe jij de erotiek in jouw leven naar een hoogtepunt kan brengen. Lady Elina Derrière, de grande dame van burlesque in Vlaanderen, laat ons niet alleen in haar kleerkast kijken, maar verklapt ook hoe jij je sexy kan kleden én voelen.

En tot slot ontdekken we ook hoe een bezoekje aan het tuincentrum tegelijkertijd heel onschuldig én heel ondeugend kan zijn.

Kortom een niet te missen, hartverwarmend nummer. Vrijdag 3 mei als bijlage bij Krant van West-Vlaanderen, verkrijgbaar bij de krantenverkoper of op tablet.

480
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
videohttps://i.ytimg.com/vi/nwlChbpknk8/hqdefault.jpg344Krant Van West-Vlaanderenhttps://www.youtube.com/YouTube360Sensueel, subtiel én sexy: KW Weekend Erotiekhttps://www.youtube.com/user/KrantWVL1.0459

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.