DATUM: donderdag 29 juni t.e.m. zondag 2 juli

Programma:

Wij geven je een roadbook met o.a. 3 prachtige fietstochten dat je naar eigen goesting kan gebruiken. Er is bijvoorbeeld de Strabrechtse Heide, een natuurgebied van 1500 ha eindeloze struik- en dopheidevelden of het hoogveengebied Nationaal Park De Groote Peel dat je alleen met de fiets of te voet kunt doorkruisen.

De fietsroute Achelse Kluis voert je naar Valkenswaard, de sigarenstad van Nederland, omringd door ongerept natuurgebied. Op deze 60 kilometer lange tocht door het groen kom je ook voorbij de trappistenbrouwerij De Achelse Kluis om de innerlijke mens te stillen.

Eindhoven zorgt voor wat stedelijk afwisseling met het DAF-museum en het gloeilampfabriekje van Philips ui 1891. Verder fiets je nog door de Stiphoutse Bossen naar het Kasteel van Helmond.

Prijs:

  • € 319 per persoon (incl. busvervoer)
  • € 279 per persoon (eigen wagen)
  • Toeslag singlekamer: € 80 per persoon

Inbegrepen:

Busvervoer heen en terug met fietsaanhangwagen (voor wie niet met de eigen wagen komt) - 4d/3n in halfpension in NH Geldrop**** - lunchpakketten - gebruik zwembad, sauna en stoombad - roadbook en kaartmateriaal - toeristenbelasting - begeleiding door VOS Travel en KW

Boek nu:

VOS Travel - 051 24 03 40 - info@vostravel.be