https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Op reis met KW naar Normandië – oktober 2020

© KW
Redactie KW

Laat je onderdompelen in de cultuur en geschiedenis én gastronomie van het prachtige Normandië.

19 TEM 23 OKTOBER 2020

5 dagen / 4 nachten

Normandië is voor de Vlaming wellicht de regio die het meest tot de verbeelding spreekt. Heerlijk dichtbij en toch zo anders, met heerlijke verwennerijen zoals Calvados en fruits de mer.

PROGRAMMA

DAG 1 : Bezoek aan het charmante zeeroversstadje Honfleur. Door de pittoreske straatjes, de historische gebouwen, huizen en boetieks is het heerlijk flaneren in deze kleine havenstad. In de namiddag bezoeken we de klokkengieterij van Villedieu-les-Poêles. Aankomst in ons hotel Les Quatre Salines.

DAG 2 : We rijden richting Cancale, het centrum van de oestercultuur. Degustatie in één van de vele oesterkwekerijen. Middagmaal met een typische fruits de mer in Pointe du Grouin.

Bezoek aan Saint-Malo.

DAG 3 : op stap met een schaapherder met Prés salé schapen in de Baie du Mont Saint Michel. Vrije tijd om Mont Saint Michel te beklimmen en te verkennen.

DAG 4: excursie naar Jersey met de ferry. Rondrit op het eiland met lokale busjes die ons naar de mooiste plekjes van het eiland brengen.

DAG 5 : In Livarot brengen we een bezoek aan een kaasmakerij. En we houden halt in Calvados waar er een degustatie op ons wacht. We rijden verder huiswaarts.

PRIJS : € 799 p/persoon

Inclusief :

– vervoer per luxe autocar

– professionele begeleiding

– overnachting op basis van vol pension Les Quatre Salines

– middagmaal laatste dag

– toegangsgelden : klokkengieterij, oestercultuur, schapenherder, excursie naar Jersey met ferry, kaasmakerij en calvadosboer

headsets en oortjes

middagmaal met fruits de mer

Niet inbegrepen:

tafeldranken en annulatie- en bijstandsverzekering (€ 20 p/pers)

Meer info en reserveren via Reizen Patteeuw

Roeselaarsestraat 163 b/c

8890 Moorslede

tel. 051/777 416

info@reizenpatteeuw.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten