Heb je je volledig kunnen uitlaten op de sportieve fietsvakantie? Zorgde de Middellandse Zeecruise voor de ideale zomer die we hier jammerlijk genoeg niet hadden? Of was de citytrip naar Praag het perfecte weekendje weg?

2016 lijkt nog een eind weg, maar wij zijn toch al volop bezig met onze planning voor volgend jaar. We evaluaren momenteel jullie interesse's en we gaan opnieuw op zoek naar interessante bestemmingen. Verwacht maar weer voor elke lezer een geschikte reis!

Kijk je al uit naar de KW-reizen van 2016? Hou dan zeker deze pagina in da gaten!

Onze cruise voor 2016 is al bekend. We trekken in juni naar de prachtige Noorse fjorden. Wil je meer weten? Klik hier.

Van zodra de andere bestemmingen gekend zijn, plaatsen we ze hier online.

Heb je je volledig kunnen uitlaten op de sportieve fietsvakantie? Zorgde de Middellandse Zeecruise voor de ideale zomer die we hier jammerlijk genoeg niet hadden? Of was de citytrip naar Praag het perfecte weekendje weg? 2016 lijkt nog een eind weg, maar wij zijn toch al volop bezig met onze planning voor volgend jaar. We evaluaren momenteel jullie interesse's en we gaan opnieuw op zoek naar interessante bestemmingen. Verwacht maar weer voor elke lezer een geschikte reis! Kijk je al uit naar de KW-reizen van 2016? Hou dan zeker deze pagina in da gaten! Onze cruise voor 2016 is al bekend. We trekken in juni naar de prachtige Noorse fjorden. Wil je meer weten? Klik hier. Van zodra de andere bestemmingen gekend zijn, plaatsen we ze hier online.