Daguitstap naar de Grotten van Han

De grotten van Han © KW
Redactie KW

Neem samen met KW een duik onder de grond en aanschouw de mysterieuze onderaardse wereld van één van de mooiste grotten van Europa. Stap aan boord van de safaricar en laat je overdonderen door de indrukwekkende “Big Five”, de meest geduchte dieren sinds de prehistorie.

Datum: zaterdag 25 maart 2017

Treed binnen in een mystieke wereld van magische natuurverschijnselen. Het honderdjarige trammetje neemt je mee tot aan de ingang van de grot. Samen met een professionele gids ontdek je het wondere universum van stalactieten, stalagmieten en andere geologische mirakels. Je verkent een toverachtig landschap met druipstenen, fossielen en lieflijke meertjes in één van de mooiste grotten van Europa.

Nadat je volop hebt genoten van het adembenemende schouwspel onder de grond wacht je bovengronds een betoverende wereld. In het 250ha grote wildpark, dat verkozen werd tot beste wildlife park in België en dat volledig gewijd is aan het behoud en de bescherming van bedreigde diersoorten, ontdek je de indrukwekkende Europese “Big Five”: de bruine beer, de wolf, de bizon, de lynx en nu ook de veelvraat: de meest geduchte dieren sinds de prehistorie.

Programma:

  • 10:00 Bezoek aan de grot met een Nederlandstalige gids
  • 12:00 Tijd voor iets lekkers! Geniet van een 2-gangenmenu in één van de restaurants
  • 13:30 Ontdek de Europese “Big Five” met de safaricar
  • 15:00 Keer terug in de tijd en beleef de prehistorie in het museum

Prijs:

Volwassene €15,75 p.p.

Kinderen (4-11 jaar) €9,75 p.p.

Boeken:

Boeken kan via de Thomas Cook Travel Shop Suffis – 057/33 34 80 – Europalaan 6 – 8, 8970 Poperinge

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier