CRUISE NOORWEGEN

30 juni 2019 - 7 juli 2019

De Noorse fjorden staan bij veel mensen op het lijstje van bestemmingen die ze ooit eens willen bezoeken. Wij bieden u de mogelijkheid om dit prachtig gebied te bezoeken op een ontspannende cruise van een week. We varen mee aan boord van een gloednieuw cruiseschip, gebouwd in 2018, MS Nieuw Statendam. Aan boord geniet u van hoogstaande maaltijden, ruime kajuiten en een gastvrije bemanning. Gedurende de volledige cruise staat er bovendien een Nederlandstalige begeleider voor u klaar. Bezoek Noorwegens bruisende hoofdstad Oslo en bewonder de betoverende schoonheid van de fjorden.

BESTEMMINGEN

Dag 1 - Amsterdam

Dag 2 - Dag op zee

Dag 3 - Oslo & cruise doorheen het Oslofjord

Dag 4 - Kristiansand

Dag 5 - Eidfjord & cruise door het Hardangerfjord

Dag 6 - Haugesund

Dag 7 - Dag op zee

Dag 8 - Amsterdam

HET SCHIP: ms Nieuw Statendam****+

2.666 passagiers - Bouwjaar 2018
Uw tweede thuis tijdens deze reis is het ms Nieuw Statendam. Dit gloednieuwe schip komt eind december 2018 in de vaart en wordt het vlaggenschip van Holland America Line. Aan boord van het schip ontdekt u Noorwegen op een uiterst comfortabele manier. Tijdens de cruise geniet u van hoogstaande maaltijden, ruime kajuiten en een groot aanbod faciliteiten. Er zijn diverse restaurants, een overdekt zwembad, een fitnesszaal, spa en nog veel meer!

PRIJS

€ 1595 per persoon - Binnenhut cat. L

€ 1895 per persoon - Buitenhut cat. E

€ 1995 per persoon - Balkonhut cat. VD

INBEGREPEN

  • Vervoer heen en terug per autocar
  • 8 dagen / 7 nachten aan boord van MS Nieuw Statendam
  • 7 nachten volpension (ontbijt, lunch, diner)
  • Welkomst- en afscheidscocktail
  • Havengelden
  • Nederlandstalige begeleiding door KW en Thalassa

INFO EN BOEKEN VIA

Een selectair-kantoor in jouw buurt of bel 059 8029 21

Mailen kan naar cruise@thalassa.be

In samenwerking met

Thalassa Cruises - Selectair

CRUISE NOORWEGEN30 juni 2019 - 7 juli 2019De Noorse fjorden staan bij veel mensen op het lijstje van bestemmingen die ze ooit eens willen bezoeken. Wij bieden u de mogelijkheid om dit prachtig gebied te bezoeken op een ontspannende cruise van een week. We varen mee aan boord van een gloednieuw cruiseschip, gebouwd in 2018, MS Nieuw Statendam. Aan boord geniet u van hoogstaande maaltijden, ruime kajuiten en een gastvrije bemanning. Gedurende de volledige cruise staat er bovendien een Nederlandstalige begeleider voor u klaar. Bezoek Noorwegens bruisende hoofdstad Oslo en bewonder de betoverende schoonheid van de fjorden.BESTEMMINGENDag 1 - AmsterdamDag 2 - Dag op zeeDag 3 - Oslo & cruise doorheen het OslofjordDag 4 - KristiansandDag 5 - Eidfjord & cruise door het HardangerfjordDag 6 - HaugesundDag 7 - Dag op zeeDag 8 - AmsterdamHET SCHIP: ms Nieuw Statendam****+2.666 passagiers - Bouwjaar 2018Uw tweede thuis tijdens deze reis is het ms Nieuw Statendam. Dit gloednieuwe schip komt eind december 2018 in de vaart en wordt het vlaggenschip van Holland America Line. Aan boord van het schip ontdekt u Noorwegen op een uiterst comfortabele manier. Tijdens de cruise geniet u van hoogstaande maaltijden, ruime kajuiten en een groot aanbod faciliteiten. Er zijn diverse restaurants, een overdekt zwembad, een fitnesszaal, spa en nog veel meer!PRIJS€ 1595 per persoon - Binnenhut cat. L€ 1895 per persoon - Buitenhut cat. E€ 1995 per persoon - Balkonhut cat. VDINBEGREPENINFO EN BOEKEN VIAEen selectair-kantoor in jouw buurt of bel 059 8029 21Mailen kan naar cruise@thalassa.be In samenwerking metThalassa Cruises - Selectair