In de vastgoedgids van Krant van West-Vlaanderen lees je onder meer alles over investeren in assistentiewoningen en krijg je advies over hoe je vastgoed met kennis van zaken kunt uitkiezen.

Verder zoomen we in op de opvallende meerverkoop aan de kust en ontdek je de voordelen van wonen in West-Vlaanderen. Je komt ook te weten wat een syndicus eigenlijk allemaal doet en Filip Van der Veken - voorzitter van CIB West-Vlaanderen - legt de voor- en nadelen van huren en verhuren uit.

Wil je alles weten over vastgoed in West-Vlaanderen? Haast je dan snel naar de krantenwinkel en haal deze special in huis!

Voor meer relevante informatie, zie ook Vastgoedsite

Op vrijdag 23 september als bijlage bij Krant van West-Vlaanderen

In de vastgoedgids van Krant van West-Vlaanderen lees je onder meer alles over investeren in assistentiewoningen en krijg je advies over hoe je vastgoed met kennis van zaken kunt uitkiezen.Verder zoomen we in op de opvallende meerverkoop aan de kust en ontdek je de voordelen van wonen in West-Vlaanderen. Je komt ook te weten wat een syndicus eigenlijk allemaal doet en Filip Van der Veken - voorzitter van CIB West-Vlaanderen - legt de voor- en nadelen van huren en verhuren uit.Wil je alles weten over vastgoed in West-Vlaanderen? Haast je dan snel naar de krantenwinkel en haal deze special in huis!Voor meer relevante informatie, zie ook Vastgoedsite