Coronagewijs pakken we uit met een totaal nieuw concept. Geen klassieke vakantieagenda dit jaar, maar wel een verrassende reeks doe-tips voor een zomer lang vakantieplezier in eigen provincie. Want voor een geslaagde vakantie hoef je niet ver weg te trekken.

Het vakantiemagazine bestaat uit 132 pagina's vol fijne uit-tips voor jong en oud, speciaal voor jou geselecteerd door onze Kraks. De Kraks werden eerder door de KW-lezers verkozen en geëerd voor hun warme daden of prachtprestaties in hun gemeente. Nu laten ze de KW-lezers meegenieten van hun geheimen. Ze vertellen ons ronduit over hun favoriete en soms onbekende plekjes, tonen adembenemende uitzichten, verrassen ons met knappe wandelingen en gezellige terrasjes. Dit alles resulteert in niet minder dan 251 tips. Benieuwd? Doe vrijdag alvast een ommetje langs de krantenverkoper. Met deze gids in huis wordt de komende zomervakantie een absolute topper. Veel plezier!

KW Vakantie, vrijdag 19 juni als bijlage bij De Krant van West-Vlaanderen, verkrijgbaar bij de krantenverkoper of op tablet.

Voor meer relevante informatie, zie ook deze vakantiewoningen

Coronagewijs pakken we uit met een totaal nieuw concept. Geen klassieke vakantieagenda dit jaar, maar wel een verrassende reeks doe-tips voor een zomer lang vakantieplezier in eigen provincie. Want voor een geslaagde vakantie hoef je niet ver weg te trekken. Het vakantiemagazine bestaat uit 132 pagina's vol fijne uit-tips voor jong en oud, speciaal voor jou geselecteerd door onze Kraks. De Kraks werden eerder door de KW-lezers verkozen en geëerd voor hun warme daden of prachtprestaties in hun gemeente. Nu laten ze de KW-lezers meegenieten van hun geheimen. Ze vertellen ons ronduit over hun favoriete en soms onbekende plekjes, tonen adembenemende uitzichten, verrassen ons met knappe wandelingen en gezellige terrasjes. Dit alles resulteert in niet minder dan 251 tips. Benieuwd? Doe vrijdag alvast een ommetje langs de krantenverkoper. Met deze gids in huis wordt de komende zomervakantie een absolute topper. Veel plezier!KW Vakantie, vrijdag 19 juni als bijlage bij De Krant van West-Vlaanderen, verkrijgbaar bij de krantenverkoper of op tablet.Voor meer relevante informatie, zie ook deze vakantiewoningen