Wist je...

  • dat in heel wat steden en gemeenten van onze provincie meer dan 9 op de 10 inwoners tevreden zijn over de zorg in hun gemeente of stad?
  • dat voor veel mensen die in de zorg werken hun baan meer een roeping is dan een jobkeuze?
  • dat we hier speciale vakantiecentra hebben om mensen met zorg een aangepaste vakantie te verzekeren?
  • dat bij ons in West-Vlaanderen voor het eerst een zorgtechnologe aan het werk ging

Zorg is er thuis, uiteraard én in het ziekenhuis of in woonzorgcentra. Maar er is ook zorg op school, in de straat, bij justitie en politie én zelfs bij grote architectenbureaus. Zorg, zo zal je vaststellen in de KW special, is bij ons geen 'zorgenkindje', verre van. Het is iets waar we als West-Vlamingen best 'preus' mogen op zijn.

KW ONZE ZORG, vrijdag 6 september als bijlage bij Krant van West-Vlaanderen, verkrijgbaar bij de krantenverkoper of op tablet.

Wist je...Zorg is er thuis, uiteraard én in het ziekenhuis of in woonzorgcentra. Maar er is ook zorg op school, in de straat, bij justitie en politie én zelfs bij grote architectenbureaus. Zorg, zo zal je vaststellen in de KW special, is bij ons geen 'zorgenkindje', verre van. Het is iets waar we als West-Vlamingen best 'preus' mogen op zijn. KW ONZE ZORG, vrijdag 6 september als bijlage bij Krant van West-Vlaanderen, verkrijgbaar bij de krantenverkoper of op tablet.