Deze uit-gids staat vol reportages en tips om er de komende maanden op uit te trekken. KW Kortweg neemt je mee voor een rit met de bolderkar in De Panne en trakteert je op een glas wijn in Heuvelland. Verder ontdek je het mooiste erfgoed in Het Brugse Ommeland. En als dit nog niet verrassend genoeg is, krijg je er nog de favoriete plekjes van bekende streekgenoten bovenop.

Altijd handig is de goedgevulde najaarsagenda, met een overzicht van dag tot dag.

Met dit uitmagazine als gids wordt de herfst van 2020 buitengewoon boeiend. Benieuwd? KW Kortweg ligt vanaf vrijdag 2 oktober in de krantenzaak, als bijlage bij De Krant van West-Vlaanderen.

Veel leesplezier!

Deze uit-gids staat vol reportages en tips om er de komende maanden op uit te trekken. KW Kortweg neemt je mee voor een rit met de bolderkar in De Panne en trakteert je op een glas wijn in Heuvelland. Verder ontdek je het mooiste erfgoed in Het Brugse Ommeland. En als dit nog niet verrassend genoeg is, krijg je er nog de favoriete plekjes van bekende streekgenoten bovenop. Altijd handig is de goedgevulde najaarsagenda, met een overzicht van dag tot dag. Met dit uitmagazine als gids wordt de herfst van 2020 buitengewoon boeiend. Benieuwd? KW Kortweg ligt vanaf vrijdag 2 oktober in de krantenzaak, als bijlage bij De Krant van West-Vlaanderen.Veel leesplezier!