Het zijn bizarre tijden. Corona hakt er bij iedereen in en met de winter voor de deur wachten ons donkere dagen. Maar... kop op, West-Vlamingen zijn weerbaar én staan er misschien wel beter voor dan ze zelf durven toegeven. Onze West-Vlaamse economie kan tegen een stoot, veerkracht en weerbaarheid zitten in het DNA van veel van onze bedrijven. We staan met onze voeten in de traditie, maar met onze handen en ons hoofd schuwen we geen nieuwe technologieën. Niet in onze bedrijven maar evenmin in de zorg om elkaar.

West-Vlaanderen heeft ook veel in huis waar men van buitenaf naar opkijkt. Veel van bij ons wordt gesmaakt over de hele wereld. Van tomaten tot garnalen, om nog maar te zwijgen over de honderden biersoorten van bij ons.

De KW-special Het Beste van West-Vlaanderen is een unieke bijlage bij De Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 20 november. Haal deze zeker in huis. Veel leesplezier!

Het zijn bizarre tijden. Corona hakt er bij iedereen in en met de winter voor de deur wachten ons donkere dagen. Maar... kop op, West-Vlamingen zijn weerbaar én staan er misschien wel beter voor dan ze zelf durven toegeven. Onze West-Vlaamse economie kan tegen een stoot, veerkracht en weerbaarheid zitten in het DNA van veel van onze bedrijven. We staan met onze voeten in de traditie, maar met onze handen en ons hoofd schuwen we geen nieuwe technologieën. Niet in onze bedrijven maar evenmin in de zorg om elkaar.West-Vlaanderen heeft ook veel in huis waar men van buitenaf naar opkijkt. Veel van bij ons wordt gesmaakt over de hele wereld. Van tomaten tot garnalen, om nog maar te zwijgen over de honderden biersoorten van bij ons.