Wist je...

  • dat meer dan zes van de tien mantelzorgers in onze provincie vrouwen zijn. En dat een derde van die mantelzorgers zorgt voor zijn of haar partner?
  • dat mensen uit de zorg tijdens de coronacrisis ook wel eens aankloppen bij Tele-Onthaal?
  • dat je straks een mobiele zorgwoning in de tuin kan plaatsen om voor je vader of moeder te zorgen?
  • dat er wel eens een leuke omgebouwde caravan in je straat kan komen om je uit je isolement te helpen?

Dat én dat West-Vlamingen om mekaar geven en goed voor mekaar zorgen, dàt lees je in de KW special Zorg, die als gratis bijlage vrijdag 4 september verschijnt.

Zorg is er thuis, uiteraard én in het ziekenhuis of in woonzorgcentra. Overdag maar ook 's nachts. Zorg is er voor iedereen en is van iedereen. Bij ons is zorg geen 'zorgenkindje', maar iets dat we willen koesteren. Voor groot en klein, voor jong en oud. Elke dag opnieuw geven West-Vlamingen om mekaar.

KW ZORG, vrijdag 4 september als bijlage bij De Krant van West-Vlaanderen, verkrijgbaar bij de krantenverkoper of op tablet.

Wist je...Zorg is er thuis, uiteraard én in het ziekenhuis of in woonzorgcentra. Overdag maar ook 's nachts. Zorg is er voor iedereen en is van iedereen. Bij ons is zorg geen 'zorgenkindje', maar iets dat we willen koesteren. Voor groot en klein, voor jong en oud. Elke dag opnieuw geven West-Vlamingen om mekaar. KW ZORG, vrijdag 4 september als bijlage bij De Krant van West-Vlaanderen, verkrijgbaar bij de krantenverkoper of op tablet.