Lokaal ondernemen is belangrijker dan ooit. Dat maakte de coronacrisis duidelijker dan ooit. En ook al blijven de gevolgen van deze crisis nog een hele tijd nazinderen, onze zaakvoerders en handelaars hebben zich intussen aangepast en blikken vooruit. We 'doen deure' is hun West-Vlaamse slogan. "Elke wolk heeft zijn zilveren randje," getuigt een van de ondernemers hoopvol in de KW-special. Een aantal bedrijven aarzelde niet om van de coronacrisis gebruik te maken om in te zetten op vernieuwing. "Ook al waren het zware maanden," zegt een ondernemer, "we komen hier sterker uit."

Over die veerkracht, over dat gedreven ondernemerschap in onze provincie, daarover gaat de KW-special Bedrijvig West-Vlaanderen.

De KW-special Bedrijvig West-Vlaanderen is een unieke bijlage bij De Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 26 juni. Verkrijgbaar bij de krantenverkoper of op tablet.

Lokaal ondernemen is belangrijker dan ooit. Dat maakte de coronacrisis duidelijker dan ooit. En ook al blijven de gevolgen van deze crisis nog een hele tijd nazinderen, onze zaakvoerders en handelaars hebben zich intussen aangepast en blikken vooruit. We 'doen deure' is hun West-Vlaamse slogan. "Elke wolk heeft zijn zilveren randje," getuigt een van de ondernemers hoopvol in de KW-special. Een aantal bedrijven aarzelde niet om van de coronacrisis gebruik te maken om in te zetten op vernieuwing. "Ook al waren het zware maanden," zegt een ondernemer, "we komen hier sterker uit." Over die veerkracht, over dat gedreven ondernemerschap in onze provincie, daarover gaat de KW-special Bedrijvig West-Vlaanderen.De KW-special Bedrijvig West-Vlaanderen is een unieke bijlage bij De Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 26 juni. Verkrijgbaar bij de krantenverkoper of op tablet.