Nicci French is het pseudoniem van het schrijversechtpaar Nicci Gerrard en Sean French, die samen psychologische thrillers schrijven. Hun bekendste werk is de achtdelige reeks rond Frieda Klein. Het koppel is op minitournee door West-Vlaanderen om zijn nieuwste thriller voor te stellen: 'De Dag Van De Doden'.

Het schrijverspaar leerde elkaar jaren geleden kennen toen ze nog als journalist werkten bij een groot Brits magazine in Londen. De auteurs zijn enorm populair. Hun boeken halen moeiteloos de top tien van best verkochte boeken.

Exclusieve ontmoeting

Onze lezers hadden de unieke kans om de schrijvers te ontmoeten. Een exclusieve gelegenheid, want meestal zijn de auteurs enkel te gast in boekhandels. Voor een bedrijfsbezoek aan Roularta maakten ze graag een uitzondering.

Na het onthaal stond een persoonlijke ontmoeting met het duo op het programma, gevolgd door een lezing, een signeersessie en een fotomoment. Onze lezers gingen naar huis met Nicci French' nieuwste boek 'De Dag Van De Doden'.

Nicci French is het pseudoniem van het schrijversechtpaar Nicci Gerrard en Sean French, die samen psychologische thrillers schrijven. Hun bekendste werk is de achtdelige reeks rond Frieda Klein. Het koppel is op minitournee door West-Vlaanderen om zijn nieuwste thriller voor te stellen: 'De Dag Van De Doden'. Het schrijverspaar leerde elkaar jaren geleden kennen toen ze nog als journalist werkten bij een groot Brits magazine in Londen. De auteurs zijn enorm populair. Hun boeken halen moeiteloos de top tien van best verkochte boeken.Onze lezers hadden de unieke kans om de schrijvers te ontmoeten. Een exclusieve gelegenheid, want meestal zijn de auteurs enkel te gast in boekhandels. Voor een bedrijfsbezoek aan Roularta maakten ze graag een uitzondering. Na het onthaal stond een persoonlijke ontmoeting met het duo op het programma, gevolgd door een lezing, een signeersessie en een fotomoment. Onze lezers gingen naar huis met Nicci French' nieuwste boek 'De Dag Van De Doden'.