KW VASTGOEDGIDS

© KW
Redactie KW

Of je nu een huis wil kopen, huren of bouwen: KW Vastgoedgids 2019 is dé gids voor al wie stappen wil zetten op de West-Vlaamse vastgoedmarkt. Het is een nummer vol tips en goede raad voor wie een nieuwe woning wil én voor wie centen wil verdienen op de vastgoedmarkt.

Zo is het belangrijk dat je het vastgoed koopt dat bij je past. Niet alleen als je op zoek gaat naar een eigen woonst, maar ook al je vastgoed als investering wil kopen. Wij lijsten de voor- en nadelen van de verschillende types vastgoed op en gaan dieper in op de troeven van een assistentiewoning als investering. Overweeg je een tweede verblijf, dan lees je in de KW Vastgoedgids waar je allemaal rekening mee moet houden.

Vastgoed kopen gaat ook vaak gepaard met het afsluiten van een lening én met het dilemma of je nu beter voor een vaste of variabele rentevoet kiest. Wij geven tekst en uitleg bij de twee mogelijkheden. Filip Van der Veken, voorzitter van CIB West-Vlaanderen, gaat dieper in op de uitdagingen voor de vastgoedwereld en het belang van duidelijkheid rond de Woonbonus en de Brexit. We bekijken ook de vastgoedprijzen in West-Vlaanderen en geven je ook tips mee hoe je door enkele eenvoudige ingrepen je pand sneller verkocht krijgt.

Kortom een niet te missen gids! Nu vrijdag in de krantenzaak, als bijlage bij KW.

Veel leesplezier!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier