De SVS-spaaractie is er weer!

© KW
Redactie KW

Wie veel sport, kan veel winnen, dat is het motto van KW en Stichting Vlaamse Schoolsport (SVS).

De SVS-spaaractie is een begrip in West-Vlaanderen. De jaarlijkse spaaractie, een organisatie van KW en SVS, kan telkens rekenen op de steun van de schoolgaande jeugd en de gangmakers die het hele gebeuren promoten. Dankzij hun enthousiasme waren er vorig jaar ruim 40.000 spaarformulieren die kans maakten op een prijs!

Ook dit schooljaar zijn er opnieuw heel wat prijzen winnen!

voor de deelnemers: – 900 Click&Catch sets, een superleuk en kleurrijk doespel
– 3 audiosystemen
– 3 mp3-spelers met bluetooth
– 3 waardebonnen van 75 euro

voor de scholen:
– 3.750 euro aan waardebonnen

voor de gangmakers:
– 3 fototoestellen
– 3 smartphones
– 3 waardebonnen van € 75
– 3 waardebonnen van € 50
– Attentie voor elke gangmaker aanwezig op de prijsuitreiking

Winnen doe je door te knippen en te sporten!
Knip het spaarvignet dat je wekelijks in KW terugvindt uit en kleef het op de SPAARKAART. Een spaarvignet wordt tevens overhandigd aan de deelnemers van het loopcriterium, de trefbaltornooien, unihockey en voetbal 4-4 tornooien, rollebolle en kronkeldiedoe.

Spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij de schoolsportgangmakers en kunnen HIER gedownload worden. Verzamel in totaal 5 spaarvignetten en kleef ze op de spaarkaart. Let wel: tenminste twee vignetten komen uit onze krant KW. Geef de spaarkaart tenslotte af aan de schoolsportgangmaker, die zorgt dat ze bij de juiste dienst terecht komt. Na ieder trimester worden onder alle spaarkaarten 300 Click&Catch-sets verloot. De namen van de winnaars worden kort daarna op de website van SVS geplaatst. De prijzen worden via de schoolsportgangmakers bezorgd. De hoofdprijzen worden verloot onder alle spaarkaarten en dit na afloop van het sportseizoen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.