Ieper 105-jarige Godelieve springt voor 'Vandaag over een jaar' uit een vliegtuig

Op je 104de nog uit een vliegtuig springen? Godelieve Voet die in Zonnelied in Ieper woont, deed het. Met haar opvallende parachutesprong is ze vanavond de ster in het nieuwe seizoen van 'Vandaag over een jaar', waarin Cath Luyten mensen ontvangt die iets speciaals willen bereiken binnen het jaar. "Schrik? Dat heb ik nooit gehad."

Brugge Opnieuw veel vechtpartijen aan station van Brugge

De omgeving van het Brugse station wordt de laatste weken opnieuw geteisterd door verschillende vechtpartijen tussen jongeren. Een drietal scholieren van 12 en 13 jaar oud zouden de aanstokers zijn. De politie houdt opnieuw een oogje in het zeil.

Poperinge Subsidie van 221.000 euro voor groenere Hoppestad

Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme Zuhal Demir (N-VA) trekt via het klimaatfonds 220.998 euro uit voor het 'Groene Lint', verbinding tussen heden en verleden, in Poperinge. Zo wapent de minister de stad Poperinge beter tegen de klimaatverandering.

Onze belofte aan de lezer

Alle nieuws uit jouw gemeente

#iedereenWest-Vlaming

#iedereenwestvlaming

De nieuwe informateur lost niks over zijn inhoudelijke plannen... dus krijgt hij voorlopig vooral vragen over zijn opvallende vestimentaire keuze. Of is het toch een subtiele hint richting rooms-groen?? #iedereenwestvlaming

Meer

Op reis met KW!

IN BEELD - Lezers van KW ontdekken de Moezel

De Moezel, de grootste zijrivier van de Rijn is over een lengte van 392 kilometer bevaarbaar dankzij 28 sluizen die een hoogteverschil van 161 meter overbruggen. KW ging samen met lezers op cruise om ruim 200 kilometer te ontdekken van het mooiste en interessantste gedeelte tussen Remich in Luxemburg en Koblenz.

Fotospecials

Meer

In beeld

Gocar.be