Poperinge Primeur voor Poperinge: exclusief zomerdorp in 2020

Robbe Sambaer en Emiel Vandenberghe hebben grootse plannen voor de zomer van 2020. De twee Poperingse studenten pakken namelijk van half juni tot half september 2020 uit met een EK-dorp/zomerbar. "Ons zomerdorp komt op de industriezone, op een weide van maar liefst 8.000 m², grenzend aan de Sint-Jansstraat. Het wordt een ongezien en exclusief gebeuren voor onze regio", klinkt het bij Robbe en Emiel.

Zeebrugge Soepeler regels voor binnenschepen op zee

Vlaams minister van Mobiliteit, Ben Weyts, versoepelt de regels voor binnenvaartschepen die ook op zee, langs de kust, willen varen. Momenteel zijn die zo streng dat er slechts een tiental varen in Vlaanderen.

Ieper Westhoek krijgt vier miljoen euro om belbussen en pendeldiensten te organiseren

De Lijn maakte deze week de verdeling van de budgetten voor de zogenaamde vervoerregio's bekend. Vanaf eind volgend jaar krijgt de vervoersregio Westhoek vier miljoen euro ter beschikking om vervoer op maat te organiseren, zoals belbussen en pendeldiensten. "Het wordt in ieder geval een grote uitdaging om voor goed openbaar vervoer te zorgen."

Onze belofte aan de lezer

Alle nieuws uit jouw gemeente

#iedereenWest-Vlaming

Roeselare #IedereenWest-Vlaming

Een stunt? Een grap? Onrespectvol? ... Neen, die kip staat niet zómaar naast het kunstwerk van CWRM. #iedereenwestvlaming

Meer

Gezocht!

Fotospecials

Meer

Gocar.be