Brugge VIDEO Fietser in levensgevaar na ongeval in Brugge

Even voor 9 uur donderdagmorgen gebeurde op het kruispunt van de Vossensteert en Zuidakker in Sint-Kruis Brugge een ongeval. Een fietser die uit de Zuidakker kwam en de Vossensteert wilde opdraaien kwam ten val en kwam onder de wielen van een personenwagen die net het zelfde wou doen.

Brugge Het pakkend verhaal van jonge kunstenaar Rennie: "Plots zag ik mezelf als moordenaar"

Kunstenaar Rennie Geldhof (31) kroop de voorbije jaren uit een diep dal. Na de zelfdoding van zijn vader, 14 jaar geleden, kampte de Bruggeling met zwarte gedachten. Traumatherapie hielp hem er stap voor stap bovenop. Zijn emoties en herinneringen kanaliseerde hij in knappe hyperrealistische grafiettekeningen, waarmee hij het thema rond zelfdoding bespreekbaar wil maken. "Het maken van dit werk heeft mij ook enorm geholpen."

Moerkerke Els Vanneste uit Moerkerke is meest inspirerende landbouwster

Zeg niet zomaar 'meewerkende echtgenote' tegen een landbouwersvrouw. Want, zeker bij jongere landbouwers, is de vrouw meestal ook medezaakvoerder. Els Vanneste uit Moerkerke is zo'n ondernemende landbouwster. Zij inspireert ook andere vrouwen in de boerenstiel en mocht daarvoor van de week de eerste Agrafiek of 'Oscar' voor meest inspirerende landbouwvrouw ontvangen.

Onze belofte aan de lezer

Alle nieuws uit jouw gemeente

#iedereenWest-Vlaming

Pizza!

De Vlaamse jeugd scoort niet zo best in de zogenaamde 'PISA'-test die peilt naar hun niveau. #iedereenwestvlaming

Meer

Op reis met KW!

IN BEELD - Lezers van KW ontdekken de Moezel

De Moezel, de grootste zijrivier van de Rijn is over een lengte van 392 kilometer bevaarbaar dankzij 28 sluizen die een hoogteverschil van 161 meter overbruggen. KW ging samen met lezers op cruise om ruim 200 kilometer te ontdekken van het mooiste en interessantste gedeelte tussen Remich in Luxemburg en Koblenz.

Sport

Meer sportnieuws

Fotospecials

Meer

In beeld

Gocar.be