Donderdag 20 februari, 2020

Een arbeider is deze middag zwaargewond geraakt bij een arbeidsongeval in metaalconstructiebedrijf Koddaert in de Ambachtenstraat in Koekelare. Daar worden onder andere buizen gemaakt. Het ongeval gebeurde even voor 14 uur. De arbeider, een man uit Houthulst die niet zelf in het bedrijf werkt, stond ter hoogte van een liftbrug die een pak met fijne ijzeren platen zou heffen om zo op te laden.

Jouw gemeente

Alle nieuws uit jouw buurt

Iedereen KW

Méér dan een krant

Beleef KW
Kurt Vandemaele

Voor rolstoelpatiënten loopt het leven helaas maar zelden op wieltjes. Jan De Bruyne kan het weten. Maar dankzij de hulp van Duma Rent, Move All the Way en Barbara Bostyn kan Jan, na de vele tegenslagen van de voorbije maanden, nu eindelijk zelf vooruit zonder dat hij geduwd moet worden. Hier is iemand voor wie de lente dit jaar een stuk vroeger begint. Straalt de zon niet, Jan doet het des te meer.

Even voor 11 uur woensdagmorgen werd het levenloos lichaam van Patrick Van Steenkiste aangetroffen in het kanaal Brugge-Gent, ter hoogte van de Kijkuit in Beernem. Het was een schipper die de vondst van de man, die sinds dinsdag 28 januari vermist was, deed. Hij signaleerde meteen de hulpdiensten, die massaal ter plaatse kwamen. Het onderzoeksteam bevestigde even na de middag het overlijden van Patrick.