Zoektocht naar twee vermiste duikers aan de gang

Momenteel is een zoekactie aan de gang op zee naar twee vermiste duikers. Daarbij werd ook een NH-90-reddingshelikopter ingezet. Het Maritiem Reddings- en Coördinatiecentrum (MRCC) coördineert de zoekactie vanuit Oostende.

Middelkerke Drieste inbraak in jeugdhuis van Middelkerke

Vzw De Paravang uit Middelkerke zit met de handen in het haar nadat er vrijdagnacht werd ingebroken in het jeugdhuis langs de Westendelaan. De daders lieten een ravage achter en gingen aan de haal met zo'n 3.000 euro en een muziekinstallatie.

Knokke-Heist Strandbars houden stil protest in Knokke

De strandbarhouders in Knokke-Heist houden vandaag - letterlijk - een stil protest tegen de beslissing van het gemeentebestuur om vanaf volgende zomer geen muziek meer toe te laten op het strand.

Nieuwpoort Auto over de kop in Nieuwpoort

Zondagmorgen verloor een bestuurder uit Oostduinkerke de controle over zijn Ford Fiesta op de E40 ter hoogte van Ramskapelle bij Nieuwpoort in de richting van het binnenland.

Oostende IN BEELD - Filmfestival Oostende

Van 6 september tot 14 september 2019 vond voor de 13e keer het Filmfestival Oostende plaats. Het was een recordeditie met 45 000 bezoekers. Zaterdagavond 14 september werden de Ensors uitgereikt. Lees hier meer.

Lichtervelde Wakkere waakhond Ceriel jaagt autodieven weg

Ceriel, de American Stafford van Bieke Ampe uit Lichtervelde, heeft kunnen voorkomen dat autodieven aan de haal gingen met haar gloednieuwe wagen. Toen hij de dieven hoorde prutsen aan haar auto, wekte Ceriel zijn baasje.

Onze belofte aan de lezer

Alle nieuws uit jouw gemeente

#iedereenWest-Vlaming

#iedereenWest-Vlaming

Er loopt een onderzoek tegen Didier Reynders wegens fraude, maar de informateur ontkent. #iedereenwestvlaming

Meer

Gezocht!

Fotospecials

Meer

In beeld

Gocar.be